5 módnych tipov na slnečné okuliare 2017

Ak si práve vyberáte slnečné okuliare a neviete, ktorý typ rámu, skiel a čo sa tento rok nosí, pozrite sa na 5 štýlov pre rok 2017. Všetky dámske aj pánske okuliare nájdete online v našom e-shope. 

Trend okrúhle okuliare Round

Okrúhle okuliare sú v kurze už viac ako rok, ale tento tvar je čím ďalej tým viac obľúbenejšií. Okuliare vychádzajú z retro štýlu. Okrúhlu klasiku sa ale tento rok podarilo oživiť drobnými detailmi - tenké stránice a gradientové (postupne sfarbené) sklá. Výsledkom sú jemné a veľmi elegantné slnečné okuliare. Ak si vyberiete napríklad okuliare Ray Ban, nesiahnete vedľa. Každý model nájdete vo viacerých farebných prevedeniach.

Okrúhle slnečné okuliare Ray-Ban Icons RB 2447 901/4O

Farba leta 2017 je zelená

Farba roku 2017 je zelená. Má veľa podôb a odtieňov. A to sa netýka len oblečenia. Zelenou sa inšpirovali aj okuliaroví stylisti. Nemusíte mať nutne celé okuliare zelené (aj keď zelené zrkadlovky vyzerajú perfektne). Stačia napríklad aj decentné detaily ako na týchto okuliaroch Vogue.

Trend zrkadlové sklá

Zrkadlovky od Oakley sú ako stvorené pre milovníkov športového štýlu. Zrkadlovky vyzerajú na slnku úplne dokonale. Model Holbrook s čiernymi plastovými rámami a sklami sú v našej optike jedným z najobľúbenejších.

Stále obľúbené Aviatorky

Ešte nevlastníte pilotky? Nepremeškajte akcie na na tieto okuliare za výnimočné ceny. Univerzálny tvar pre každý typ tváre by vám nemal chýbať. Aviator patria síce neodmysliteľne k Ray-Banu, ale neznamená to, že je to jediná značka, ktorá ponúka trendové pilotky. Aj značka Michael Kors ponúka dámske slnečné okuliare pilotky v naozaj dizajnovom prevedení.

Dvojitý nosník

A to najlepšie nakoniec: všetky najhorúcejšie tohtoročné štýly v jednom. Ray-Ban vie, čo sa nosí. A preto sú tu tieto okuliare: dvojitý nosník, čiže "double bridge", a k tomu okrúhle rámy a zelené skla. Sú úplne dokonalé.