Slnečné okuliare

Slnečné lúče sa stávajú pre človeka stále agresívnejšími a ľudský zrak je potrebné si čoraz lepšie chrániť. Preto sa nevyhnutným pomocníkom pre ochranu zraku pred slnečnými lúčmi stali slnečné okuliare Ray Ban, ktoré sú zároveň veľmi obľúbeným módnym doplnkom.

Slnečné okuliare RayBan už nie sú pomôckou a módnym doplnkom, ktorý rady nosia superhviezdy alebo športovci, ale veľmi rád ich nosí každý, kto vie, čo sa nosí a chce mať originálny imidž.

Slnečné okuliare nie sú ale len módným doplnkom. Chránia oči pred škodlivým UV žiarením a pred odleskami slnečných lúčov z rôznych povrchov, ktoré môžu oči podráždiť a poškodiť zrak. Aby mohli zrak chrániť, musia obsahovať UV filter, ktorý pohlcuje slnečné lúče. Taktiež musia mať kvalitné sklá, ktoré by sa mali ľahko prispôsobiť tvári, ľahko upravovať a taktiež je dôležitý materiál, z ktorého sú vyrobené.

Aj napriek rozšírenosti slnečných okuliarov je o vlastnostiach a účinkoch okuliarových skiel a dostatočnej svetelnej ochrane (UV filter) známe veľmi málo. UV filter má 4 kategórie, preto je potrebné si vybrať slnečné okuliare s tou správnou. Slnečné okuliare chránia oči pred oslnením a pred škodlivým UV žiarením.

Wayfarer slnečné okuliare Ray-Ban

Slnečné okuliare Ray Ban

Túžite mať také slnečné okuliare, ktorými dáte svojmu okoliu jasne najavo, že viete čo je naozaj moderné, kvalitné a žiadané vo svete? Potom si na leto kúpte slnečné okuliare od preslávenej značky Ray Ban, ktoré sú štýlové, sexy a navyše perfektne ochránia váš zrak!