Okuliarové rámy

 V dnešnej dobe sú okuliare považované za dôležitú súčasť celkového vzhľadu a módny doplnok. Aj okuliarové rámy podliehajú módnym trendom a každým rokom návrhári prichádzajú s novými tvarmi, farbami a materiálmi na svetových optických výstavách. V nasej optike ponúkame široký sortiment slnečných okuliarov značky Ray Ban, ktoré sa stávajú v mnohých prípadoch aj doplnkom zvýryzňujícím osobnostné vlastnosti nositeľa.

V súčasnej dobe sú stále v móde hranaté okuliarové rámy, ktoré sa nám ale začínajú v hornej časti zaguľacovať. Stále platí, že by mali byť výrazné a aspoň dvojfarebné okuliare. Retro modely sa teraz nosia aj u nás. Obľúbila si ich predovšetkým mladšia klientela. Okuliare Ray Ban, sú toho jasným dôkazom.

Ako zistiť, že Vám okuliare sedia:

  • okuliarový rám by mal sedieť maximálne v úrovni obočia, alebo radšej nižšie. Nikdy by rám  nemal byť nad obočím.
  • okuliare by nemali byť širšie ako lícne kosti. U dám odporúčame zvážiť, ako okuliare vyzerajú s rozpustenými vlasmi a vlasmi v cope.
plastové okuliare Ray Ban, kovové okuliare Ray Ban

U nás nájdete všetky typy rámov slnečných okuliarov tj.: plastové rámy, kovové rámy vrátane antialergických. Vďaka vhodným okuliarovými sklám, ak vynecháme ich hlavnú funkciu tj ochrannú hodnotu, sú kompletné slnečné okuliare pohodlné a ľahké. 

Wayfarer okuliare, Aviator slnečné okuliare

Slnečné okuliare  Aviator RayBan majú ľahký a kvalitný rám, ktorý zdobia tenké kovové priechodky nad nosníkom. Komfort zvyšujú plastové zakončenia kovových straničiek. Sú ideálne pre mužov aj ženy, hodia sa na rôzne typy tváre.

Okuliare Laramie sú elegantné slnečné okuliare pre ženy, inšpirované 60-tymi rokmi. Okuliare Ray-Ban Laramie sú sexy a symbolizujú pohodu. Tvar rámu je lichotivý pre všetky typy tváre.

RayBan okuliare Aluminum Clubmaster sú v slávnom retro dizajne, ktorý sa spojil s modernou technológiou. Špeciálny materiál – hliník im dodáva ľahkosť a nadčasovosť. 

Tento model Ray Ban Wayfarer je horúcou novinkou na trhu. Priťahujú nielen svojim známym a populárnym tvarom rámu, ale najmä sú potiahnuté kožou hnedej farby.