Výber slnečných okuliarov

Kvalitné slnečné okuliare by sa mali hodiť k typu Vašej tváre, dopriať Vám maximálny komfort aj pri ich dlhodobom nosení a hlavne Vám zabezpečiť dokonalú ochranu pred UV lúčmi a perfektné videnie.

Kladieme veľký dôraz na vynikajúcu kvalitu za trvalo nízke ceny.  Znamená to, že Vám ponúkame vysokokvalitné značkové slnečné okuliare Ray Ban s povrchovou úpravou ako aj  prvotriedne rámy. Naše slnečné okuliare majú pri správnej starostlivosti vysokú životnosť a napriek tomu sú stále za vynikajúcu cenu.

Slnečné okuliare zlepšujú okrem videnia aj Váš celkový vzhľad a image, sú tiež módnym doplnkom. Pri  ich výbere teda nesmieme okrem vlastného vkusu zabúdať ani na tvar tváre, ten ovplyvňuje najviac výber správneho rámu a typu okuliarov.

Nebojte sa farebných variácií slnečných okuliarov.  V móde sú farebné šošovky (sklíčka) i rámy. V tomto roku sú v popredí okuliare Aviator a Wayfarer Ray Ban. Výber okuliarov prispôsobte tvaru svojej tváre. Platí pravidlo: vyberte model okuliarov, ktorý má opačný tvar ako rysy vašej tváre. Slnečné okuliare prispôsobte štýlu a farebnosti oblečenia – kúpte si niekoľko druhov slnečných okuliarov, ktoré môžete ľubovoľne meniť podľa potreby.

Výber slnečných okuliarov

Výber slnečných okuliarov, ktoré sa vám páčia a ešte ku všetkému pristanú vašej tvári, nie je vždy úplne jednoduché. Existujú ale jednoduché pomôcky. Tie pomôžu, keď si nebudete vedieť rady, aký štýl slnečných okuliarov zvoliť.

Hranatá tvár

Pre tento typ tváre nevyberajte rámy rovnakého typu. Tým sa totiž zvýraznia ostré rysy tváre. Radšej sa zamerajte na oválne rámy alebo netradičné asymetrické s originálnym tvarom alebo farbou. 

slnečné okuliare rayban

Ray Ban Wayfarer slnečné okuliare vo farebnom prevedení

Okrúhla tvár

Ak ho chcete opticky zoštíhliť, vyberajte tmavé sklá a výrazné okuliare štvorcového alebo obdĺžnikového tvaru. Pristanú vám aj legendárne pilotky.

Srdcový tvar

Väčšinou sa pozná na prvý pohľad. Široké čelo a úzka brada do špičky si žiada nežné, nie príliš výrazné a veľké slnečné okuliare. Skvelou voľbou pre majiteľov tohto typu tváre sú retro okuliare. Majú zosilnené rámy na hornej strane okuliarov vyvedené do špičky.

Súmerný oválny tvar tváre

ktorý je jedným z najčastejších, má tú výhodu, že mu pristanú takmer všetky typy okuliarov aj rámov. Preto vyberajte najmä podľa toho, čo sa vám páči a nebojte sa experimentovať s tvarom, farbou, ale aj s netradičnými ozdobami.