Slnečné okuliare pre jar / leto 2014

Slnečné okuliare pre jar / leto 2014

Svoj život bez slnečných okuliarov si už niektorí z nás nevedia ani predstaviť. A to platí ako v zime, aj v lete. Slnečné paprsky sú čím ďalej tým ostrejšie a tak sa musíme o svoj ​​zrak starostlivo starať. A čo na to trendy? 

RETRO 

Retro móda, ktorá bude vždy obľúbenou záležitosťou mnohých z nás, sa objavuje aj medzi slnečnými okuliarmi. Vrátte sa v čase do detských rovkov a  pripomeňme si tú nostalgiu v podobe retro okuliarov. Vyskúšajte napríklad veľké plastové okuliare v hollywoodskom štýle alebo hranaté vzorované okuliare.

ČIERNA KLASIKA 

Čierne slnečné okuliare vďaka tmavým šošvkám veľmi dobre chránia naše oči pred nezdravými slnečnými lúčmi a zároveň sú veľmi štýlové a nadčasové. Tento model by vám vo výbave určite nemal chýbať.

PILOTKY

Ďalší z nesmrteľných modelov. V minulosti patrili k tým športovejším modelom okuliarov, avšak v súčastnosti sa nosia aj k veľmi elegantnému oblečeniu a vo finálnom výsledku môže mať rozhodujúci vplyv na váš outfit. Jednoducho nevyhnutný doplnok trendy žien.

Dizajnéri okuliarov Ray Ban nespia

Najznámejšie a najúspešnejšie slnečné okuliare Ray Ban sa stále vyvíjajú. Design týchto unikátnych okuliarov prešiel niekoľkými fázami - od pôvodne plastového prototypu so zelenými sklami ku kovovému typu s upravenými rámami až k retroštýlu.