Skladacie slnečné okuliare

Premýšľate často nad tým, či vziať so sebou slnečné okuliare, keď ráno odchádzate z domu? Nie ste si istí, či bude svietiť slnko až sa budete popoludní vracať? Máte veľké slnečné okuliare, ktoré Vám v taške zaberajú veľa miesta? Vyskúšajte čaro skladacích slnečných okuliarov! 

So slnečnými okuliarmi je to často ako s dáždnikom. Nikdy ráno neviete určite, či ich budete cez deň potrebovať. Ale vedeli ste, že aj slnečné okuliare môžu byť skladacie? Oproti bežným slnečným okuliarom sú skladacie okuliare nielen ľahšie, ale aj o polovicu menšie. Na výber máte rôzne typy skladacích slnečných okuliarov značky Ray Ban. Všetky skladacie slnečné okuliare sú samozrejme vybavené puzdrom a certifikátom kvality.

Luxusné slnečné okuliare Ray Ban WYAFARER FOLDING vo skladacej variante

Slnečné okuliare Wayfarer

Od kultových slnečných okuliarov Wayfarer sa odlišujú kompaktnej, skladacej verzii. Okuliare sú praktické, ľahko prenosné a vždy vo veľkom štýle. K dispozícii je aj polarizovaná verzia. Model vyzerá skvele na všetkých tvárach.

Slnečné okuliare Folding Wayfarer

 sú slnečné okuliare, ktoré predstavujú ikonu nekonvenčného ducha a sú interpretované do nových funkčných slnečných okuliarov.

Slnečné Okuliare Clubmaster

Okuliare sú ďalšou dlho očakávanou novinkou, prinášajú prvok zábavy a priestor k zachovaniu legendárneho a kultového štýlu.

Okuliare Clubmaster Folding

Tento model zaujal možnosťou zložiť okuliare do kompaktných rozmerov, čím získal nové vlastnosti. Okuliare sú praktické, prenosné a pri tom si zachovali svoj veľký štýl.