Čo nosiť s okuliarmi Wayfarer

Presne povedané, ide o ležérny štýl slnečných okuliarov, ale to im nebráni porušiť zamýšľaný dress code. Wayfarer sa rýchlo stal flexibilnou možnosťou a s obľubou sa využíva v elegantnom aj športovom štýle.

Čo nosiť s okuliarmi Wayfarer Ray-Ban

Výrazné rámy ich robia ideálnymi pre okuliare v kancelárii, ako aj pre slnečné okuliare počas jasných dní.

S oblekom

Spojenie okuliarov Ray-Ban Wayfarer s oblekom nie je ničím výnimočným. Sú dodržané obvyklé pravidlá pri nosení slnečných okuliarov s čímkoľvek formálnym.

Mestský casual štýl

Toto je prirodzené prostredie pre slnečné okuliare Wayfarer. Či už idete po strihoch šitých na mieru alebo s elegantnou polokošelou, nemôžete zlyhať, aby ste vyzerali štýlovo.

Neformálne

Toto je klasika pánskeho oblečenia, ležérny štýl v klube 18-30 ročných. Základom je, že sa budete držať tmavších farieb a noste slnečné okuliare Wayfarer mimo prácu napríklad s motorkárskou bundou alebo dobre padnúcim tričkom.

Vyberte si svoj pár: Klasika

Ako zakladateľ okuliarov Wayfarers je klasický tvar úplne prvým vydaním, ktoré uprednostňujú aj známe celebrity. Sú také autentické, ako sa len dá.

New Wayfarer

Najnovší dizajn je relatívne podobný pôvodnému, no tento štýl minimalizuje sklon k rámu pre zvýšenie pohodlia. A napriek širšiemu priemeru cez oči ako pôvodný dizajn sú New Wayfarery zvyčajne menej ťažkopádne.