Najpopulárnejšie dámske slnečné okuliare 2018

Ak by sa mali trendy leta 2018 zhrnúť jedným slovom, potom by to boli zrkadlovky. Či už ide o klasické Ray-Ban Aviator či iných modelov a značiek, zákazníci najčastejšie volia slnečné okuliare so zrkadlovými sklami.

Dámske slnečné okuliare 2018

Okrúhle okuliare pristanú všetkým

Moderné ženy zjavne vypočuli volanie výrobcov, ktorí okrúhle okuliare označili za veľký trend súčasného leta. A robia dobre, okrúhle slnečné okuliare vyzerajú naozaj skvele - obzvlášť na oválnej tvári. Dajú sa ale zaobstarať aj také, ktoré môžete nosiť, aj keď disponujete skôr hranatou alebo naopak guľatou tvárou. Vždy sa ale držte pravidla, že tieto okuliare by nemali byť širšie ako tvár

 Polarizačné okuliare sú najžiadanejšie

Pred tým ako si zadovážite nové slnečné okuliare, siahnite po tých s polarizačnými sklami! To je rada, ktorú svojim nákupným správaním udeľujú samotní zákazníci. A nie je sa čomu diviť - každý z nás už si niekedy kúpil lacné slnečné okuliare, ktoré možno vyzerali na prvý pohľad dobre, ale rozhodne neponúkali ostrý a jasný pohľad ako polarizačné slnečné okuliare.

Pri kúpe ďalších slnečných okuliarov už potom ľudia vedia, čo chcú - nielen dobre vyzerať, ale tiež dobre vidieť. Značkové slnečné okuliare spĺňajú oboje. A s polarizačným filtrom je kvalita videnia ešte lepšia. Polarizačné okuliare zlikvidujú odlesky a ostré svetlo, odrážajúce sa napríklad od vodnej hladiny, piesku na pláži alebo cesty počas šoférovania.

Populárne dámske slnečné okuliare pre rok 2018