Slnečné okuliare Aviator Ray Ban

Model okuliarov Aviator od Ray-Ban sa stal jedným z najoriginálnejších modelov. Už z názvu vyplýva, že slnečné okuliare Aviator majú niečo spoločné s letectvom. Klasický štýl okuliarov bol vymyslený pre pilotov počas tridsiatych rokov. V súčasnosti zažíva veľkú obľubu. Slnečné okuliare z kolekcie Ray-Ban Aviator sa predávajú veľmi rýchlo a sú jedným z najobľúbenejších modelov.

Letecké slnečné okuliare Ray Ban Aviator, takzvané pilotky, sú vyjadrením tvaru, ktorým to všetko začalo. Pilotky Ray Ban Aviator boli pôvodne navrhnuté pre americké vojenské bojové letectvo v roku 1937 a stal sa z nich kultový model s ikonickým vzhľadom, ktorý je moderný a trendy už takmer celé storočie. Okuliare majú nadčasový vzhľad s rámami v nezameniteľnom tvare slzy.

Špeciálny rám, ktorý je ikonou slnečných okuliarov Aviator perfektne pasuje ku všetkým typom tvárí, keďže značka Ray-Ban umožňuje vybrať si z množstva veľkostí okuliarov. Okuliarové rámy a okuliarové sklá sú ponúkané v rôznych tvaroch, farieb a dizajnu, čo zaručuje skutočnú originalitu. Malé alebo veľké rámy, plastové alebo kovové. Model Aviator je vhodný ako pre mužov, tak aj ženy a pre rôznorodosť okuliarov je zaručené, že si vyberiete tie správne a budete spokojní.

Ray Ban vo svete Hollywoodu 

Slnečné okuliare Ray Ban Aviator však boli natoľko unikátne a zaujímavé svojím tvarom, že zaujali aj filmárov, ktorí sa ich rozhodli použiť do slávneho filmu z leteckého prostredia Tog Gun, kde ich nosil samotný Tom Cruise. Okuliare doslova cez noc uchvátili celý svet a každý ich chcel mať. Od tej doby sa tiež začali objavovať aj v ďalších známych hollywoodskych filmoch.

Slnečné okuliare Ray-Ban Aviator

Štýlové okuliare častokrát nazývané aj pilotky nájdete aj v našom e-shope:

Aviator okuliare "pilotky"

Zaraďte sa medzi celebrity a kúpte si slnečné okuliare z našej ucelenej kolekcie Ray Ban AVIATOR. Preverené modely pilotek Ray Ban AVIATOR sú k dispozícii v celej škále farieb a variantov slnečných skiel. Stavte si na pôvodný výrobok a chráňte svoje oči slnečným sklom RAY BAN.

Slnečné okuliare Aviator RayBan
hnedoružový grandál

Slnečné okuliare (pilotky) Aviator Ray-Ban
zelené

Nová kolekcia
Slnečné okuliare Aviator

Štýlové okuliare Aviator