Štýlové okuliare Ray-Ban

Túžite zdôrazniť svoj ​​jedinečný štýl a vyjadriť svoju osobnosť? Potom si na leto kúpte slnečné okuliare Ray Ban, ktoré vynikajú svojou nadčasovosťou, moderným dizajnom i kvalitou. V slnečných okuliaroch Ray Ban sa budete cítiť nielen sexy, ale tiež upravene a štýlovo.

Ray Ban Aviator 

Je známe, že tejto legendárnej značke prepadli aj mnohé hollywoodske celebrity. Ako by aj nie, keď je značka Ray Ban už od svojho začiatku úzko spojená so svetom filmu a červených kobercov.

V súčasnej dobe model Aviator nenosia len americkí letci, ale stal sa skvelým doplnkom šatníka všetkých ľudí, čo milujú módu a zároveň si potrpia na štýl aj eleganciu. Jemné a pravidelné línie týchto okuliarov lichotia tvári a nositeľ v nich pôsobí dospelo a odhodlane.

Ray Ban Wayfarer

Ďalším skvelým a obľúbeným modelom značky Ray Ban sa stali slnečné okuliare Wayfarer, ktoré boli možné vidieť napríklad vo filmoch Riskantný podnik, Miami Vice alebo Mesačný svit. Tento model je dodnes celosvetovo veľmi žiadaný. Skvele sa hodí k obleku aj k voľnočasovej móde. Okuliare Wayfarer sú jedinečné svojimi masívnymi plastovými rámami a sú známe predovšetkým v univerzálnej čiernej farbe. V súčasnej dobe sú však na trhu k dispozícii v rôznom farebnom prevedení. Vyberať si môžete nielen z farby rámov, ale aj z rôzneho zafarbenia skiel. K dispozícii sú klasické tmavo šedé sklá, ale aj hnedé, modré, sivé alebo v kombinácii dvoch farieb, ktoré sa vzájomne prelínajú tzv. grandálové.

Materiál slnečných okuliarov a skiel

Slnečné okuliare RayBan perfektne chránia váš zrak pred nebezpečným UV žiarením a navyše sú opatrené špeciálnou antireflexnou vrstvou, ktorá eliminuje nežiaduce odlesky od skiel. Obruby slnečných okuliarov Ray Ban sú kovové, titánové či plastové a navyše odolné proti nárazu.

Jedinečnou prednosťou slnečných okuliarov RayBan sú kvalitné minerálne sklá, ktoré sú odolné proti poškrabaniu a vynikajú najlepšími zobrazovacími vlastnosťami medzi ostatnými materiálmi používanými pri výrobe okuliarových skiel. Ďalšou unikátnosťou slnečných okuliarov Ray Ban sú polarizačné sklá, ktoré eliminujú nepríjemné odlesky od lesklých plôch a tým zabraňujú nepríjemnému oslneniu a zvyšujú kontrast. Polarizačné slnečné okuliare sú tak najžiadanejšími slnečnými okuliarmi súčasnosti.

V súčasnosti sú slnečné okuliare značky Ray Ban obľúbeným módnym doplnkom celosvetovo uznávaných celebrít, ako je Madonna, Brad Pitt, Jack Nicholson, Jude Law, Beyonce, Justin Bieber, Kristen Stewart alebo Robert Pattinson. Staňte sa aj vy spokojnými nositeľmi slávnych okuliarov Ray Ban! Sú neobyčajne kvalitné a navyše v ponuke za veľmi primeranú cenu.