Dámske okuliare v ktorých vyniknete aj v zime

Slnečné okuliare Ray-Ban symbolizujú neodmysliteľný módny doplnok prakticky pre všetky ročné obdobia. Nielen, že pekne vyzerajú, ale zároveň nás dokážu ochrániť pred škodlivým UV žiarením. Viete, aké sú tie vôbec najobľúbenejšie dámske slnečné okuliare?

Dámske okuliare v ktorých vyniknete aj v zime

Prečo nosiť slnečné okuliare?

Dôvodov, prečo nosiť slnečné okuliare, je skutočne veľa. Tým najdôležitejším je pritom skutočnosť, že vás chránia pred škodlivým UV žiarením. Ďalej vám tiež poskytnú určitú ochranu pred prachom a ďalšími nečistotami, ktoré by sa mohli dostať do vašich očí a poškodiť ich. Vďaka slnečným okuliarom sa budete menej mračiť, čím zabránite nadmernému vzniku vrások okolo očných viečok.

Výber slnečných okuliarov sa pritom oplatí nepodceniť. Do úvahy berte napríklad zafarbenie jednotlivých skiel - niektoré sú určené skôr pre zimné mesiace, iné naopak pre letné obdobie. Aby vám slnečné okuliare pristali a vy ste sa v nich cítili komfortne, zvážte tiež ich veľkosť a tvar. Každému tvári pristane trochu iné okuliare. Základné pravidlo hovorí, že by ste si mali vyberať vždy úplne opačný tvar okuliarov, než aký je tvar vašej tváre.

Vyberáme slnečné okuliare Ray-Ban z nášho e-shopu:

Tohtoročné okuliarové novinky Ray-Ba sú natoľko vydarené, že si to nemôžeme nechať len pre seba. Úžasné vzory a farby sa prelínajú naprieč kolekciou. Ďalej sú v kurze jemné kovové okuliare nevšedných tvarov. Väčšina modelov z e-shopu je na vyskúšanie v našej optike ZOOM v Hlohovci, preto sa k nám bez váhania vydajte.