Retro okuliare? Jedine Wayfarer!

Snáď žiadne okuliare neboli tak moc populárne a nosené, ako normálnymi ľuďmi, tak celebritami, ktorí im prepožičali lesk a slávu.

Štýlové okuliare Wayfarer

Retro štýl sa v poslednej dobe vracia, či už z tých starších 20. rokov alebo z rokov 50. - 80. v podobe okuliarov wayfarer. Táto módna záležitosť sa vyrába už od roku 1952 značkou Ray Ban, od ktorej môžeš mať desiatky iných slnečných okuliarov - Ray Ban sa na ne špecializuje, ale asi nič sa im nepodarilo viac ako práve okuliare Wayfarer.

Pôvodne sa Wayfarer okuliare vyrábali z kovu a firma postupom času prešla na plast, ktorý je pre tvár príjemnejší. V 50. a 60. rokoch ich mal naozaj každý, ale ako to tak býva, tak ich sláva za chvíľku zanikla. To sa ale zmenilo nejakých dvadsať - tridsať rokov neskôr (80. roky) už opäť boli in a celebrity si ich zamilovali.

Retro slnečné okuliare

Retro okuliare sa hodia ku všetkému - navyše ich je toľko farebných prevedení a tak na výber, ich skombinovať so svojím outfitom, čo je momentálne veľmi obľúbené. 

Slnečné okuliare wayfarer máš možnosť kúpiť v internetovom e-shope (napr. okuliarerayban.sk) a tiež v optike Zoom Hlohovec.

slnečné okuliare Wayfarer

Retro okuliare - Novinky aj nestárnúcu klasiku slnečných okuliarov nájdete
v našom e-shope!

Ray-Ban RB 4105 Folding Wayfarer sú slnečné okuliare, ktoré predstavujú ikonu nekonvenčného ducha a sú interpretované do nových funkčných slnečných okuliarov. Od kultových slnečných okuliarov Wayfarer sa odlišujú kompaktnej, skladacej verzii. Okuliare Wayfarer sú praktické, ľahko prenosné a vždy vo veľkom štýle.

Ray-Ban Caribbean RB 4148 retro slnečné okuliare debutovali v roku 1964. Tieto ikonické Ray-Ban retro okuliare sú späť v aktualizovanej štvorcovej verzii v tvare oka s jemným zdobením v rohoch. Sú vhodné pre mužov aj ženy.

Ray-Ban RB 3507 Aluminum Clubmaster okuliare sú v slávnom retro dizajne, ktorý sa spojil s modernou technológiou. Špeciálny materiál – hliník im dodáva ľahkosť a nadčasovosť.

Model Ray-Ban Justin RB 4165 je jeden z najlepších zo zbierky značky Ray-Ban. Inšpirovaný je ikonických slnečných okuliarov Wayfarer.