Materiál slnečných okuliarov a skiel

Slnečné okuliare Ray Ban perfektne ochránia váš zrak pred nebezpečným UV žiarením a navyše sú opatrené špeciálnou antireflexnou vrstvou, ktorá eliminuje nežiaduce odlesky od skiel. Rámy slnečných okuliarov Ray Ban sú kovové, titánové či plastové a navyše odolné proti nárazu.

Jedinečnou prednosťou slnečných okuliarov RayBan sú kvalitné minerálne sklá, ktoré sú odolné proti poškrabaniu a vynikajú najlepšími zobrazovacími vlastnosťami medzi ostatnými materiálmi používanými pri výrobe okuliarových šošoviek. Ďalšou unikátnosťou slnečných okuliarov Ray Ban sú polarizačné sklá, ktoré eliminujú nepríjemné odlesky od lesklých plôch a tým zabraňujú nepríjemnému oslneniu a zvyšujú kontrast. Polarizačné slnečné okuliare sú tak najžiadanejšími slnečnými okuliarmi súčasnosti.

V súčasnosti sú slnečné okuliare značky Ray Ban obľúbeným módnym doplnkom celosvetovo uznávaných celebrít, ako je Madonna, Brad Pitt, Jack Nicholson, Jude Law, Beyonce, Justin Bieber, Kristen Stewart alebo Robert Pattinson. Staňte sa aj vy spokojnými nositeľmi slávnych okuliarov Ray Ban! Sú neobyčajne kvalitné a navyše k dostaniu za veľmi rozumnú cenu.

V našom e-shope slnečných okuliarov RayBan nájdete aj horúce  novinky tejto sezóny:

Ray-Ban Aluminum Clubmaster sú v slávnom retro dizajne, ktorý sa spojil s modernou technológiou. Špeciálny materiál – hliník im dodáva ľahkosť a nadčasovosť.

Ray-Ban RB 4174 slnečné okuliare majú tvar, ktorý je ešte viac prepracovaný do ženskosti. Sú elegantným módnym doplnkom.

Ray-Ban slnečné okuliare Wayfarer RB 2140QM 1152N5 sú horúcou novinkou na trhu. Priťahujú nielen svojim známym a populárnym tvarom rámu, ale najmä sú potiahnuté kožou čiernej farby.