Kde kúpiť slnečné okuliare Ray-Ban online

Ray-Ban má široký výber slnečných okuliarov s detailmi pre každý osobný vkus, potrebu a tvar tváre.

Kde kúpiť slnečné okuliare Ray-Ban online

Naša optika má obrovský výber Ray-Ban vrátane dioptrických a slnečných okuliarov. Takmer všetky slnečné okuliare Ray-Ban nájdete aj na našom e-shope online a ich ceny sú jedny z najlacnejších na internete.

Najlepšie slnečné okuliare Ray-Ban

Aby sme vám zúžili vyhľadávanie, nižšie sme zhrnuli niekoľko našich obľúbených štýlov Ray-Ban. Všetky je možné teraz kúpiť online. Pozrite sa na najpredávanejšie modely okuliarov:

Ray-Ban Aviator: Najlepšie pilotky pre ženy

Tieto slnečné okuliare Ray-Ban 3025s, najlepšie slnečné okuliare pilotky pre ženy, s akými sme sa stretli, sú vybavené trendovými šošovkami v tvare slzy, ktoré ponúkajú elegantný nádych klasickej siluety pilota. Majú tiež štíhly rám, ktorý je vhodný aj pre menšie tváre. Napriek tomu, že je tenký, rám je neuveriteľne odolný, vyrobený z kovu, ktorý vás nesklame.

Najlepšie okrúhle dámske slnečné okuliare

Niektoré slnečné okuliare sú považované za povinné doplnky do ženského šatníka. Okrúhle rámy sú vyrobené z ľahkého acetátu, aby sa dali ľahko nosiť a sú obzvlášť lichotivé pre tých, ktorí majú hranaté alebo srdcové tváre a zľahčujú ostré čiary a uhly. Noste tieto slnečné okuliare Ray-Ban so svojim obľúbeným ležérnym víkendovým outfitom, či už ide o rifle a sveter alebo midi sukňu a tričko.

Najlepšie oválne slnečné okuliare pre ženy

Tieto cool slnečné okuliare od Ray-Ban majú tónované sklá a 100% UV ochranu, takže sa nemusíte báť ani toho najjasnejšieho letného dňa. Rámy sú oválneho tvaru a ponúkajú neuveriteľne lichotivý profil pre tváre s výraznými uhlami a kontúrami. Prinášajú tiež plnohodnotné okuliare s univerzálnym vzhľadom - ako ukazujú tieto slnečné okuliare. Tieto unisexové slnečné okuliare Ray-Ban sa stanú  hlavným cieľom krádeže vašou polovičkou.

  1. Ray-Ban Wayfarer
  2. Ray-Ban New Wayfarer
  3. Ray-Ban Aviator
  4. Ray-Ban 4371
  5. Ray-Ban Clubmaster
  6. Ray-Ban Round Metal

Vyberajte slnečné okuliare Ray-Ban pilotky, najžiadanejšie štýly sezóny: